Cascade hőszivattyú
Lakásfelújítás

Minek köszönhetik a sikerüket a Cascade hőszivattyúk?

Nem véletlen, hogy ilyen népszerűek a Cascade hőszivattyúk. Rengeteg indok van arra, hogy a cég miért is olyan neves és népszerű a mai napig, amikről minden jelenlegi vagy jövőbeli ingatlantulajdonosnak érdemes tudnia, hiszen ez vezérelheti az egyik következő hőszivattyú vételüket.

Konzisztencia

A Friotech Kft. 2006 óta működő magyar vállalkozás, ami többek között a Cascade hőszivattyúkkal is foglalkozik. A kezdetektől fogva már magas minőségi szintet tudtak nyújtani és a mai napig fennt tudják ezt tartani és az új elvárásoknak is meg tudnak felelni. Ők magyarország piacának egyik legmeghatározóbb alakjai, így okkal várhatjuk el a jó szolgáltatást és azt minden egyes alkalommal meg is kapjuk.

Az elmúlt 14 évben több, mint 150.000 készüléket szereltek be, a vevők legnagyobb megelégedésére. Mindezt teljesen garanciálisan és zökkenőmentes szállítással, ami manapság hatalmas szónak számít az ilyen berendezéseket illetően, hiszen legtöbbször fel szokott merülni valamilyen probléma, illetve a szállítással gondok szoktak adódni.

Környezetbarátiság

Mivel a Cascade hőszivattyúk elektromos áramot használnak, így nagyon könnyen meg lehet oldani, hogy megújuló energiaforrásból működtessük őket. Ezt legegyszerűbben napenergiával lehet megoldani, de bármilyen zöld energiát használhatunk, ha azt elő tudjunk teremteni. Mivel 2021-től kezdve csak olyan házak kaphatnak használatbavételi engedélyt amelyeknek áramhasználatát 25%-ban megújuló energiaforrás teszi ki, ezért ezek a szivattyúk kiváló választások, ha saját házat építtetünk.

Viszont ha ezt még nem is tudjuk megoldani, akkor is jobban járunk a Cascade hőszivattyúkkal környezetbarátiság szempontjából, ugyanis ezeknek a teljesítménye sokkal magasabb az átlagéhoz képest. Egész pontosan a négyszerese, úgyhogy sokkal többet ki tudunk hozni belőle, sokkal alacsonyabb számlákkal.

Összekapcsolhatóság

A Cascade márkájú hőszívattyúk még azért is kivételesek, mivel lényegtelen milyen berendezést használunk az ingatlanunkban. Ezek az eszközök bármilyen fűtési megoldással összekapcsolhatóak, úgyhogy erre a szempontra még csak figyelnünk sem kell a jövőben, más eszközökkel ellentétben.

Lehet radiátorunk, padló- / fal- vagy mennyezetfűtésünk vagy fan coil-unk, illetve ezeknek akármilyen kombinációja. Mindegyik összekapcsolható lesz egy ilyen hőszivattyúval.

Gyors ügyfélszolgálat

Ha Cascade márkájú hőszivattyút veszünk, akkor biztosak lehetünk eleve a minőségükben, de ha véletlenül valami probléma merülne fel, akkor is számíthatunk a cégre. Ha bármilyen rendellenességet érzékelünk az eszköznél akkor rengeteg szakember áll a rendelkezésünkre, akik tudnak segíteni.

Az ügyfélszolgálat meglehetősen gyorsan reagál és próbálja megoldani a problémát, viszont ha ez beavatkozás nélkül nem megy, akkor rövidesen számíthatunk egy szerelőre. Amennyiben még érvényes a garancia, akkor akár alkatrészcserével együtt teljesen bérmentve tudják elhárítani a gondot.

Az elégedettséget teljes mértékben garantálják, úgyhogy semmiképpen sem kell aggódnunk az ilyen helyzetek miatt.

A rovat további cikkei