férfi divat
Divat

Milyen elemek illenek egy kék öltönyhöz? Nyakkendő, cipő, és zokni választás

Mind a két nemnek vannak olyan ruhadarabok az életében, amiknek ott kell lenniük a szekrényükben, hiszen bármikor adódhatnak fontosabb alkalmak, amik megkövetelik az elegánsabb viseletet. Míg a nőknél általában ez a ruha egy klasszikusnak számító fekete kis darab szokott lenni, addig a férfiak körében ez nem lehet más, mint egy kék öltöny! Miért épp ez a szín számít igazán menőnek és trendinek? Azért, mert egy kék öltöny jól kombinálható darabnak tekinthető, olyan, mint a pókerben a royal flush! Mindössze néhány aranyszabályt kell betartani ahhoz, hogy egy kék öltönyben bárhol, bármikor stílusosan tudj majd megjelenni!

Azt már tudod, hogy egy ilyen színű öltönnyel bizony jól jársz majd, de azt még nem, hogy milyen elemek illenek egy kék öltönyhöz! Az Elite Fashion férfi öltöny üzlet szerint közel sem mindegy, hogy mit választasz a kék öltönyöd mellé. Annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen, nagy hangsúlyt kell fektetni arra is, milyen nyakkendőt, cipőt és persze zoknit viselsz majd hozzá. Az, hogy mit veszel alá, leginkább attól kell, hogy függjön, milyen eseményre vagy hivatalos. Esküvőre mindenképpen egy világos színű ing lehet a legjobb választás, de kevésbé hivatalos alkalmakkor egy fehér póló vagy gardrób is remek döntés lesz! Kék öltönyhöz nagyon jól állnak a kék nyakkendők, egyedül arra kell figyelni, hogy sötétebb árnyalatú legyen a nyakkendő, mint az öltöny. Ezen felül jól illik még mellé a narancssárga, a piros és a rózsaszín is!

Az összkép tekintetében sok fog múlni azon is, milyen cipővel fogjuk hordani a kék öltönyt. Szerencsére ez a szín ilyen téren is remekül kombinálható! Nem csak a fekete szín jöhet számításba, de jolly joker lesz a barna szín is, legyen az világos, vagy épp sötét. Amennyiben övet akarsz viselni, legyen az ugyan olyan színű, mint a cipőd! Nem is olyan bonyolult, igaz? Arról is szót kell azonban ejteni, hogy egy öltönyben akkor fog jól kinézni egy férfi, ha a méret szempontjából is illik a viselőjére. Egy szűk, vagy épp bő öltöny lehet akármilyen színű, és kombinálhatjuk akármilyen kiegészítőkkel, nem lesz az igazi a végeredmény.

Linken elérhető webáruházban nem csak annak tudsz után olvasni, mire kell még figyelni egy kék öltöny esetében, de megtudod nézni, melyek most a legmenőbb modellek ebből a ruhából. Ha tisztába vagy a méreteiddel, akár online is megrendelheted a kiválasztott darabot, de szerencsére már 3 üzletüket is megtalálhatod az Elite Fashion-nak Budapesten, így próbálni is lesz lehetőséged! Ne feledd, ha olyan öltönyt szeretnél, amit bárhol és bármikor fel tudsz venni, a kék színben nem fogsz csalódni!