Kassák Residence
Ingatlan Lakóparkok

Kassák Residence

Hamarosan megrendezésre kerül az év legjelentősebb magyarországi ingatlanpiaci eseménye, a Property Investment Forum, ahol a legkülönlegesebb projekteket is a díjazzák. A Portfolio várja az olvasóik szavazatát abban, hogy melyik lakóparkban tudják leginkább az életüket elképzelni. A Kassák Residence lakópark Budapesten a 13. kerületben található, és nevezetes arról, hogy a fővárosban elsőként, közösségi szolgáltatásokat kínál lakóinak.

A Kassák Residence a Klapka utca 4-10. szám alatt található a belváros közelében, a 13. kerület dinamikusan fejlődő részében. A projekt fejlesztője és a WING társmárkája a LIVING, amely nevezetes a Park West projektről. A közösségi szolgáltatások a hazai lakóprojekteknél még nem gyakoriak, a LIVING által fejlesztett projekt olyan elemekkel rendelkezik, mint a car-sharing, a csomagküldési és felvételi pont kialakítás, a takarítási szolgáltatás, de újdonság a közös szerszámos raktár használat is. A lakópark első ütemében 232 db okosotthon került szerkezetkészen átadásra. A tervek szerint a lakópark beruházás 3 ütemben valósul meg, amelyek központi eleme egy hatalmas alapterületű saját park is. Az otthonok változatos alaprajzúak, a méreteket tekintve a 30 m2-es stúdiólakások, és a tágas tetőterasszal, panorámával rendelkező 130 m2-es ingatlanok is egyaránt megtalálhatók.

Kassák Residence

A Kassák Residence előnyei

Az előnyei főként a kiváló elhelyezkedéséből adódnak, hiszen a belváros közelében húzódik. Mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyedén megközelíthető. Annak ellenére, hogy a forgalmas Váci út a közelben található, az ingatlan távol esik a városi forgalom zajától. A lakások úgy kerültek kialakításra, hogy élhető barátságos környezetet biztosítson az itt élők számára. Ideális azoknak is, akik Budapest természet közeli helyeit, mint a Margit-sziget, a Duna-part, vagy a Városliget szabadidős célból látogatják. A kerékpárral közlekedők a területen kialakított kerékpár úthálózatot használhatnak. A jövőben számos fejlesztés várható, amely nemcsak új és modern szolgáltató központokat jelent, de új éttermek, kávézók kialakítására is sor kerül. A közelben a családok számára már most jó infrastruktúra áll rendelkezésre: óvoda, iskola, játszótér, és parkok egyaránt találhatók. A társasház közelében, 300 méterre van az 1-es villamos, és az M3-as metró megállója, de a 75/79-es trolibusz, és a 14-es villamos megállójához sem kell sokat gyalogolni.

A rovat további cikkei