barbershop
Trend

Ilyen barber shopot se látni minden nap Budapesten

A hölgyek sokszor előbb észreveszik, hogy a férfiak számára melyik lenne a legideálisabb hajforma, illetve szakálltípus. Nem minden Úrnak való hosszú raszta haj, de a kopaszság sem előnyös bárki számára. A borbélyok pontosan erre szakosodnak, hogy szinte azonnal lássák, mire van szüksége Önnek egy férfifodrászatban. A barber shopok azonban lehetőséget adnak arra, hogy egyszerűen csak betérjen egy szolgáltató üzletben, ahol teljes mértékben rábízhatja magát a szakemberre. A királyi bánásmód ráadásul garantált!

Valószínű tehát, hogy ilyen helyet se látott még Budapesten, mint az A76 férfifodrász szalon. Lássuk, hogy mire számíthat nálunk!

Miben nyújt segítséget egy szakképzett borbély?

A borbélyok olyan férfifodrászok, akik szakáll formázást is vállalnak. Lehetnek urak és hölgyek egyaránt, de talán utóbbiak azok, akik nagyobb hangsúlyt fektetnek a pontosságra és a stílusra. A legtöbb női borbély szinte azonnal tudja, hogy mire van szüksége a vendégnek. Segítségére lehet a hajnövekedés során, hiszen a szálak évente nagyjából 4-6 centit nőnek, ami az urak esetében rendkívül gyorsan meglátszik. Bár nagyon egyénfüggő, hogy mennyire gyorsan veszi észre az ember a növést, azért egy szakképzett borbély telefonszáma mindig legyen kéznél.

Milyen gyakran érdemes felkeresni egy barber shopot?

Rendkívül sok mindentől függ az, hogy Önnek milyen gyakran kell bejelentkeznie hajvágásra. Biztosan Ön is úgy van vele, hogy nem szívesen halogatja a frizura és a szakáll kérdést, hiszen egy gondozatlan hajkoronával senki sem érzi magát túl komfortosan. Érdemes mindig kitűzni egy fix időpontot, amikor ismét ellátogat fodrászhoz, így sosem felejti majd el, hogy bizony szükség van a borbély meglátogatására.

Vannak azonban olyan frizurák, amiket sokkal gyakrabban szükséges alakítani, de akadnak olyanok is, amikhez elegendő pár havonta felkeresni a barber shopot. A legnagyobb trendek esetében szinte mindig 1-2 hétig néz ki igazán jól az ember, utána már szakemberért kiállt. Nem érdemes tehát mindig a legfrissebb divatot sem követni, hiszen az sokszor nem kifizetendő.

Miben más az A76 barber shop, mint a többi?

Ebben a budapesti barber shopban kizárólag nők foglalkoznak haj és szakáll ápolással. A vendégek azért térnek be ide szívesen, mert itt rendkívül családias a hangulat, nemcsak arra fektetnek hangsúlyt, hogy elégedett legyen a végeredménnyel. Fontosnak tartják, hogy a borbélyhoz járás egy kellemes élmény legyen, aminek szívesen szentel időt a mindennapok során.

Nagy előnye, ha őket választja, hogy akár időpont nélkül is betérhet, bár sajnos nem garancia, hogy azonnal vállalni is tudják Önt, azért egy próbát mindenképpen megér. Amennyiben mégis biztosra menne, érdemes inkább időpontot fogadni, hiszen ehhez csak egy kétperces telefonhívásra van szükség.

A gyakorlott borbélyok ráadásul bármilyen frizurát el tudnak készíteni, így akár fotóval, illetve videóval is megjelenhet az áhított hajról. Bízza magát bátran a lányokra és garantáltan elégedetten távozik majd az üzletből.

Az itt tartózkodás ideje alatt pedig minden szolgáltatás mellé ajándékba adnak egy ízletes frissítőt. Ez lehet egy sima Coca Cola, egy Zéró változat, egy Fanta, egy energiaital, igény esetén akár a Csíki kézműves sör és persze a feledhetetlen Jack Daniel’s whiskey is szóba jöhet. Ezáltal igazi királynak érezheti magát, aki körül hölgyek legyeskednek és próbálják minden kívánságát teljesíteni.

Milyen készítményeket használnak a borbélyok?

A barber shopban kizárólag minőségi termékeket használnak a művelet során. Általában az American Crew, a Proraso, a Reuzel, illetve a Morgans márka gyártmányaival végzik el a mosást, a vágást és a szárítást. Ugyanezeket a prémium készítményeket ráadásul meg is tudja vásárolni, így az otthoni hajápoláshoz szükséges termékekért boltba sem kell mennie. Sokkal egyszerűbb így az élet, nem igaz?

A borbély shopba tehát érdemes előre időpontot foglalni, hiszen így garantálja saját maga számára is a kedves és gyors kiszolgálást. Ennek köszönhetően nem kell várakoznia, a hölgyek pedig minden lépését lesik majd annak érdekében, hogy Ön elégedetten távozhasson.