ablakos szakember ablakokkal
Otthon

Hogy zajlik egy nyílászáró csere?

A kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkező nyílászárók cseréjének procedúráját mindenekelőtt egy évekre szóló befektetésként kezeld! Ennek köszönhetően csökkentheted a fűtésszámlákat, és barátságos hellyé varázsolhatod a házat a lakók és környezet számára egyaránt. Tedd meg az első lépést még ma, ütemezd be a várva várt ablakcserét!

Nyílászárók cseréje – előnyök

Egy nyílászáró csere projektjével nemcsak az épület energiahatékonyságát javítjuk, hanem a betörés elleni védelem szintjét is növeljük, köszönhetően a megfelelő vasalatoknak és az ablakokban alkalmazott biztonságos üvegeknek. Ezen kívül jobb hangszigetelést biztosítunk a szobákban, mert a modern üvegezés elzárja a kívülről jövő zaj útját. Az épület esztétikája is javulni fog, különösen, ha az ablak beépítés mellett egy új, ásványgyapot vagy polisztirol szigetelésű homlokzat is készül. Érdemes a munkát egy megbízható csapatra bízni, akik az építés művészetének és a gyártó ajánlásainak megfelelően végzik a szolgáltatást. A professzionális márkák gyakran saját összeszerelő csapattal rendelkeznek, akár az Ablakpalota.hu kollektívája. Szolgálatkész, szakképzett munkatársai segítenek olyan kialakítást találni, ami tökéletesen illeszkedik lakhelyed arculatához, ezzel is hozzájárulva az otthon melegéhez.

Homlokzati ablakok cseréje

Érdemes a jó hőszigetelő paraméterekkel rendelkező nyílászárókra koncentrálni, amelyekre az alacsony hő átbocsátási tényező és a magas napenergia átbocsátási mutató jellemző, a g paraméter esetén pedig a legjobb, ha a 60-70 százalék közötti értékekre törekszünk. Az ilyen megoldások hatékonyan megakadályozzák a hőveszteséget, egyben lehetővé teszik a nap hőjének szabad bejutását kívülről, ami nagyban befolyásolja az energiahatékonyságot, ennek eredményeként csökkenti a fűtési számlákat. És hogy ezen kívül hogyan zajlik maga az ablakcsere? Ezt bízd az Ablakpalota.hu profi csapatára! Te pedig csak élvezd az optimális hő és zajkomfort előnyeit! Tudni szeretnéd, mennyi ideig tart az ablakcsere? Erre nincs egyértelmű válasz. Minden a munka terjedelmétől függ. Ha egyforma méretű ablakokat kell behelyezni, és minden jól ki van mérve, akkor a munka általában gördülékenyen megy, és egy ablak cseréje körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe.

A rovat további cikkei