csempeszintezo burkolatszintezo
Vásárlás

Csempeszintező az egyenletes burkoláshoz

Vannak, akik nem szeretik másra bízni a lakás körül adódó feladatokat, ezért inkább maguk igyekeznek elvégezni azokat. Szerencsére a csempeszintező rendszerek bevetésével a hidegburkolás még a kezdőknek sem fog nagy kihívást jelenteni. Ezek a kivételes termékek pontosan arra születtek, hogy garantáltan egyenletes felületek kialakítására kerüljön sor a munkálatok során. A bevetésükkel megelőzhetőek az anyagmozgásokból eredő eltérések, egyszóval a fogazott felszín létrejötte. A tervezők gondoltak a kimondottan nagy és kisméretű csempék burkolására egyaránt, így ennek megfelelőn eltérő sajátossággal rendelkező csempeszintező rendszereket hoztak létre, amikből igény szerint lehet válogatni.

Nagy és kis ékes csempeszintező rendszerek

A piacon az egyik leginkább keresett csempeszintező a TLS-PRO nagy ékes lapszintező. Ennek a talp elemei fugatávtartóként is működnek, így nem kell külön még kereszteket vásárolni erre a célra. Az autógyártásban is használt, magas minőségű műanyagól készült termékek kiváló tartással rendelkeznek. Ennek eredménye, hogy az ékek akár 25 alkalommal újra felhasználhatók. A méreteit tekintve nagyobb dimenziókkal rendelkezik, mint a TLS-BASIC kis ékes csempeszintező. Ennél fogva a termékcsaládok elemei semmilyen körülmények között sem felcserélhetők. Ez a kategória inkább a kisebb és közepes méretű burkolóelemek esetében használható átütő sikerrel.

Költséghatékonyságból jeles az ékes csempeszintező

Bár a talp elemek folyamatosan fogynak, mert azok alsó része bent marad a csempe alatt, de mint említettük, az ékek sokszor újrafelhasználhatóak. A közvetlenül a gyártótól érkező termékek kiváló ár/érték arányt biztosítanak minden vásárlónak. Mivel a piacon jelenleg ezek a legstabilabb szintezőrendszerek, a megtérülés minden tekintetben garantált. Többféle kiszerelésben elérhető, így a kisebb-nagyobb munkákra ugyanúgy kapható megfelelő mennyiség. A kis ékes csempeszintező a nagy testvéréhez képest legalább 60%-kal olcsóbban érhető el, a kikönnyített anyagainak hála. A prémium eszközökkel végzett professzionális munka végeredménye ugyanakkor minden pénzt megér.

A rovat további cikkei