Ingatlan Lakóparkok

Budai Walzer I. ütem

A Siskin Cégcsoport legújabb beruházása a Budai Walzer lakópark, ahol a kiváló elhelyezkedés és kialakítás mellett a minőséget is előtérbe helyezik.

A Siskin Cégcsoport különleges lakásai egy-egy hangszer – a zongora, a lant, és az orgona nevéhez kapcsolódnak. A lakópark kiváló helyen Budapest 11. kerületében épül, egy közel 9 hektáros területen, egy kőhajításnyira a Duna-parttól.

A cég korábbi beruházása – az Albertfalván lévő Kondorosi lakónegyed igen népszerű volt az ingatlan vásárlók körében, a teljes projekt 2005-2017. között összesen 11 ütemben zajlott. A sikeres fejlesztés után már épül Budai Walzer I. üteme, amely várhatóan 2021. harmadik negyedében kerül átadásra. A lakópark kiváló helyen Budapest 11. kerületében épül, egy közel 9 hektáros területen, egy kőhajításnyira a Duna-parttól. A koncepció része a természetközeliség, ahol az épített környezet és a természet harmóniája kerül a középpontba.

A projekt első ütemében összesen 260 lakás kerül kialakításra. A változatos méretek között mindenki megtalálja az igényeihez, lehetőségeihez legjobban passzoló otthont: a 28 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 91 m2-es tágas lakások is. A kisebb méretű kb. 40 m2-es lakások 1+1 fél szobások, az átlagos 60-70 m2-es lakások 1+2 fél, illetve 1+3 fél szobával rendelkeznek. Előnye, hogy a lakások kertkapcsolattal, erkéllyel, vagy tágas teraszokkal rendelkeznek.

Budai Walzer I

A Budai Walzer I. ütem lakópark zöld létesítményei, és szolgáltatási

A lakópark környéke ideális a gyermekes családok számára, hogy az épületet tágas parkok, sétautak, és játszóterek veszik körül, amelyek távol a forgalom zajától biztonságos feltöltődést biztosítanak. A gépjármű forgalom proxi kártyás garázskapukon keresztül bonyolódik, a parkolást pedig  mélygarázsokban oldják meg. Emellett a mozgásra aktiválódó közvilágítás jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé.

A Budai Walzer I. ütem elhelyezkedése

A környéken a közeljövőben nagy volumenű fejlesztések fognak beindulni. Az úthálózat és a tömegközlekedés átalakításával a terület könnyedén bekapcsolódik a főváros vérkeringésébe. A lakóparkból nem csak az autós közlekedés egyszerű, a tömegközlekedést használók számára busz, villamos és a metró vonal is rendelkezésre áll. A tervekben szerepel egy új híd is, amely Újbudát Csepellel kötné össze. A jelenlegi feltételek is kedvezőek akár az oktatási intézményekben való ellátottság terén, illetve a bevásárlási lehetőségek szempontjából. A nagyobb autós bevásárlásokra a közelben lévő Savoya Park és az Újbuda Center nyújt lehetőséget, azonban sétatávolságon belül számos kisebb élelmiszerüzlet is elérhető.

A rovat további cikkei