Magazin

A PS5 csak simán nagyszerű

A PS5 érkezésével végre itt a PlayStation következő generációja. Úgy tűnik, hogy a Sony ebben a generációban is tartja magát ahhoz a megközelítéshez, amely a PS4-et olyan sikeressé tette: olyan konzolokat árul, amelyeken a Sony nagy múltú franchise-ainak first-party játékai játszhatók, és ezt a kínálatot remek harmadik féltől származó címekkel is kiegészítik. A játékokban jobb grafikára kell számítanod, és a PS5 támogatni fogja a magas frissítési frekvenciákat is, aminek köszönhetően a játékokat simábbnak kell érezned (ha van olyan kijelződ, amely támogatja ezeket a frissítési frekvenciákat). Ráadásul a PS5 egyedi SSD-je olyan ugrást ígér a betöltési sebességben, ami megváltoztathatja a játékok tervezését.

A PS5 vadonatúj kiadásamegváltoztatja ahogy játszuk a játékainkat, és ezt senki sem veheti el a Sony-tól. Persze egy kaszinó online játéka is lekötheti az embert, de egy kiadós csata, vagy egy remek történet még mindig többet ér. A PS5 új kontrollere tökéletes irányítást és kiváló játékélményt nyújt, függetlenül attól, hogy éppen mit is akarsz játszani. Ez ugye mind szép és jó, de a Caviar nevű orosz cég előállt egy őrült, több mint százmillió forintos kiadással is!

Minden arany, ami fénylik?

Ha 352 770 dollárnyi forint, tehát kb. 135 millió forint éppen lyukat éget a zsebedben, akkor tudom, hogyan költheted el ezt a pénzt: vegyél egy szuper limitált kiadású PlayStation 5 Gold Prime Edition konzolt.

A Kaviár ismét visszatért az új PlayStation 5 Gold Prime Edition konzollal, amelynek aranylemezei, gyönyörű mintázata az Acélember és a Batman v Superman Superman című filmek Superman-ruhájára emlékeztet. A Caviar magyarázza a PlayStation 5 Gold Prime Editiont: “Ez a legjobb és legexkluzívabb sorozat, amelyet a Caviar valaha is készített”.

A kütyük luxusváltozatainak megalkotásáról ismert orosz Caviar márka bemutatta a Sony PlayStation 5 limitált szériás, tömör aranyból készült Sony PlayStation 5 készülékét. A vállalat nem tüntette fel a konzol hivatalos árát. A Caviar PlayStation 5 Limited Editiont teljes egészében 18 karátos aranyba burkolták a vállalat ékszerészműhelyében. A Caviar a 3D-s kialakítás mellett döntött, ami a konzolnak extra volumenes megjelenést és gyönyörű textúrát kölcsönöz. A konzol nyolc lemezből áll, amelyeket tömör 18 karátos aranyból öntöttek.

A Caviar honlapja szerint 30 kg aranyat használtak fel a fényűző darab előállításához, amelyből 20 kg a konzolon található. A Caviar nem tünteti fel az árat, és az árat csak a “kérj árat” opció kiválasztásával lehet megnézni. Ezzel azonban az ember 1 kattintásos megrendelésre jelentkezik.

A weboldal szerint a kütyü tokja eredeti ékszertechnikával készült, ami volument és textúrát kölcsönöz a modellnek. A gamepad-kiegészítő krokodilbőrből készült, arany betétekkel az igazi tapintási élmény érdekében. A weboldal hozzáteszi, hogy a Caviar Sony PlayStation 5 Golden Rock a dizájn különleges dimenziója, és világszerte egyetlen példányban kerül forgalomba. Külön a Caviar bemutatta az Apple AirPods Max arany kiadását is, amelynek ára körülbelül 2 millió forint.

Ebből a limitált kiadású konzolból mindössze 5 darab készül, így legalább tudod, hogy ha 350 000+ dollárt költesz egy aranyozott PlayStation 5-re, akkor senki ismerősödnek nem lesz ilyenje. Nemcsak maga a PS5 konzol gyönyörűen megformázott, hanem a DualSense vezérlő is finomhangolva lett. Gyönyörű aranyozott hüvelykujjgombot kapott, és a PS5-ön található gonosz minta a DualSense kontrolleren is elterjedt.

Van olcsóért is!

Ha egy egyszerűbb, egyedi PlayStation 5-öt szeretnél, akkor a Caviar 12 750 dollárért kínálja az aranyozott PS5-öt.. közel 30-szor olcsóbban, mint a 350 000 dollár feletti modell.

A leggyorsabb, legerősebb és legfejlettebb Sony PlayStation 5 minden bizonnyal az egyik legkelendőbb játékkonzol. A Kaviár ékszerészek nem tudtak elmenni a PlayStation ilyen fényűző és nagyon nehezen gyártható aranyozott változata mellett.

Az arany PS5-öt 8 lapból állítják össze, tömör aranyból öntve. Ez egy igazi ékszerészeti remekmű. Ennek az exkluzív kütyünek a tokja eredeti ékszertechnikával készül, ami térfogatot és textúrát kölcsönöz a modellnek. A tervezőket az aranyérc egyedi geometriája és a kőzet kecses, gyönyörű körvonalai inspirálták. Ezért kapta a konzol a Golden Rock nevet. A gamepad sem kerülte el a tervezők figyelmét. A kiegészítő krokodilbőrből készült, hogy igazi tapintási élményt nyújtson. A kaviáros Sony PlayStation 5 Golden Rock a dizájn különleges dimenziója, a racionalitás és a fényesség, a tiszta finom vonalak és a tudatos luxus keveréke. Az egyedi arany PS5 limitált, 9 darabos példányszámban jelenik meg.

Tulajdonságok:

  • HÜVELY: 750 arany, 18 karát
  • DESIGN: Dombornyomott élek eredeti technikával
  • ARANY SÚLYA: Körülbelül 3,8 kilogramm
  • GAMEPAD: Valódi krokodilbőr
  • TÁBLA: Caviar márkájú tömör aranylemez

Kell ez bárkinek is?

Az átlag magyar játékosok nagyon nehezen engedhetnének meg maguknak ilyen készüléket, sőt, az igazság az, hogy még egy mezei PS5 is elég komoly beruházást jelent egy normál háztartásnak. Felmerülhet a kérdés, hogy ezeket a hivalkodó, a betörőket egy életre pénzzel ellátó termékek kinek kellhetnek? Nos, a válasz az, hogy vannak olyanok, akik megengedhetik maguknak, és inkább erre költenek, mint mondjuk eladományozzák a pénzüket. A Caviar egy orosz márka, és azt biztos mindenki tudja, hogy azért ott is vannak olyan pénzeszsákok, akik simán megveszik akár a másik arany Playstationt.

A rovat további cikkei