Kert

Kültéri víznyelők kínálata

Az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kap Földünk legértékesebb kincsének megóvása, amely nem más, mint a víz. A csapadékvíz szakszerű összegyűjtésével, elvezetésével és tárolásával igazán sokat tehetünk a környezetünkért. Ha megfelelően elvezetjük az esővizet, azzal megkímélhetjük a talaj szerkezetét és a kertünkben élő növényeket is. A víz optimális elvezetése a víz tudatos felhasználójává tesz minket, főként, ha különböző esővízgyűjtő berendezések és vízszabályozó eszközök segítségével alternatív vízforrást is kialakítunk a háztartásunkban.

Ha egy ilyen rendszert választunk, abból igazán sok előnyünk származhat: szabályozhatjuk kertünk nedvességét, hiszen a heves esőzések alatt könnyedén összegyűjthető és elvezethető a csapadék az egyenletes öntözés érdekében, tartós szárazság esetén pedig egyszerűen felhasználható a tartályból az elraktározott esővíz. Ha viszont otthonunkban nem megfelelő a vízelvezetés, az komoly károkat eredményezhet környezeti és anyagi szempontból egyaránt.

A víznyelők használata otthonunkban

A Suni Kft. webáruházában a víznyelő termékek széles választékát fedezheti fel, amelyek hozzájárulnak a profi esővízhasznosításhoz. A víznyelők a burkolt felületre eső csapadék csatornába történő elvezetését segítik és úgy lettek tervezve, hogy azokat bármilyen méretű ereszcsatorna, valamint kerti kút alá be lehessen építeni. Az eszközök különböző kiszerelésben vásárolhatóak meg. Szögletes, úgynevezett Monolit aknák formájában, függőleges és vízszintes elfolyással, valamint az eresz bekötéssel, szűrőkosárral és ráccsal rendelkező elfolyók is megtalálhatóak a Suni Kft-nél.

A Monolit aknák külön ülepítő résszel vannak felszerelve a könnyű csőcsatlakozás érdekében, ki- és befolyásukat általános, 100-as PVC csővel lehet kivitelezni. A felnyitható, lépésálló, műanyag rácsos fedlap gyalogos vagy kerékpáros forgalommal terhelhető. Ha éppen személygépjármű, vagy teherforgalom által terhelt területekre szeretné beépíteni a víznyelőt, a webshop kínálatában megtalálja a horganyzott, fém és öntött vas fedlappal, vagy ráccsal rendelkező víznyelőket is.

A minőségi víznyelő elemek telepítése nem igényel szakértelmet. Az elemek egymással kompatibilisek és egy könnyed mozdulattal illeszthetőek egymáshoz. Az eszközök gyorsan tisztíthatóak és magabiztosan szűrik a vizet a különböző természetes szennyeződésektől, mint a levelek és kavicsok.

A Suni Kft. kifejezetten a vásárlók igényeit feltárva állította össze termékpalettáját, szem előtt tartva a minőség és a design fontosságát. A minőség iránti elkötelezettségünket a piaci pozíciónk igazolja leginkább, mivel hiszünk abban, hogy az elsőosztályú termékkínálatunk, a vásárlóink irányába való elkötelezettségünk és szakmai tanácsadásunk a kulcsa mindennek.

A legkülönfélébb termékek esővízgyűjtéshez

Érdemes megtekinteni a kiemelt kategóriánkat, hiszen a piacon kiemelkedő ár-érték arányú esővíz szikkasztó rendszereink magán és ipari felhasználásra is ideálisak. A dekoratív, egyedi megjelenésű esővízgyűjtő tartályaink több mint 70 színben, méretben és formában érhetőek el. A letisztultságot kedvelőknek pedig egyszerű tartályainkat ajánljuk, mégpedig német minőségben.

Webáruházunkban az esővízgyűjtő tartályok széles választékát fedezheti fel. A legnépszerűbb termékeinket két csoportra osztottuk: a földalatti esővízgyűjtő és a felszíni esővízgyűjtő tartályokra. Ha Ön számára is fontos a jó ár és kedvezményesen szeretne vásárolni, javasoljuk figyelmébe az esővízgyűjtő tartály csomagjainkat, ahol esővízgyűjtő talp, tartály és esőlopó is van a csomagban, mindez akciós áron! Ha szakszerű esővízgyűjtést szeretne véghez vinni, szüksége lesz egy esőlopóra is, amit szintén megtalál a kínálatunkban. Nagy kapacitású szűrőre van szüksége? Semmi gond, a földbe építhető szűrő kategóriában biztosított az Ön számára leginkább megfelelő termék! A legtöbb tartályunk univerzális, tehát a szennyvízgyűjtő tartály kategóriában található termékek is ugyanúgy alkalmasak az esővízgyűjtésre. Amennyiben speciális igénye van, szeretne házi rendszert, vagyis az esővizet használná wc-öblítésre, mosásra, akkor az esővízgyűjtő tartály rendszereink lesznek segítségére.

A rovat további cikkei